LSD-drömmar

det är ju knappast en nyhet att jag har kontinuerliga LSD-drömmar, men inatt var tveklöst den märkligaste drömmen på länge. riktigt jefferson airplane-alice in wonderland.
drömde att jag var inne på badrummet. vad exekt som hände till en början är väldigt luddigt, men jag vet att jag iaf satt på golvet å tvättade av någonting. men jag förlorade kontrollen över duschslangen, å den började röra sig fram å tillbaka genom luften som en orm, å jag blev genomblöt.
skulle gå ut ur rummet, men stannade till vid spegeln, å på hyllplanet alldeles under den satt en larv å en myra. vi gick ut från badrummet å satte oss på ett bord å började prata. jag vet inte om vad..men det var behagligt. som att dom förstog så bra. det fanns någon slags samhörighet. (vilket är ett återkommade ämne i mina drömmar).
  Antingen var jag lika liten som dom, eller så var dom lika stora som mig, för dom var plötsligt i en sådan extrem närbild att jag kunde se alla detaljer på dom. jag såg ingenting annat, bara dom. face to face. det var då det gick upp för mig att larven hade pärlögon.
Började titta närmare på den å kunde se varenda liten söm. Ögonen var svarta små pärlor, å man kunde se tråden runt dem, hur dom var fastsydda. å den hade som små känselspröt som tydligt var som små tvinnade garnbitar. Bak över ryggen hade den gröna å röda små tyglappar, fastsydda med svart tråd i lite quilt-stil.
Den tittade så menande på mig hela tiden, å den var så otroligt vacker.
Det slog mig att vi inte hade pratat över huvud taget fast jag trott att vi gjorde det. den var bara helt tyst, men hade den där menande blicken..å när jag inspekterade den så var det precis som att den ville att jag skulle titta på den. det var ungefär som när en hund menande tittar på en när den vill bli klappad, fast den här ville bara att jag skulle titta på den. å jag inspekterade verkligen. 

Alla kort låg på bordet. å vi var helt å håller i nuet. 
 det var som att vi pratade fast inga ord sades, å inga tankar tänktes.
den såg precis ut som något man gör på slöjden när man är liten..fast med en själ..levande lixom. efter ett tag vände jag mig till myran. men vi hade knappt reflekterat över varande redan från början. det var inte på myran fokusen låg, å det var ömesidigt. men för den saken skull var det inte någon dålig stämning mellan oss.
stämningen var över lag utav god karaktär. å det kändes underbart att va där, eller att leva, eller vad det nu var. någonting mycket gott iaf.
hur som helst var myran inte i form av en myra, utan i form av ett sånt där pyttelitet blått tåg med stora hjul som var till dom där tågrälsen i trä som var väl förekommande när man var liten. men vi etablerade ingen kontakt direkt. men larven tittade på mig hela tiden. som att den ville att jag skulle älska den. det var en sån underbar känsla att med ögonen utbyta sånna rika känslor, utan att ens tänka eller prata. det var bara rena känslor. jag tror drömmen handlade om att se andra för vad de är, å inte vad de ser ut som. för det var en larv å en myra. även om det kanske såg ut som ett slags gosedjur med känslelspröt å fyra ben, å ett blått litet tåg. men det såg jag ju först när jag började titta efter hur de såg ut.
å att att allt helt plötsligt blev i extrem närbild kanske kna va för att man ser alla ihopsydda skavanker hos andra när man börjar tänka för mycket på deras ytliga sidor. anledningen till att den tittade sådär menande på mig, å bara ville att jag skulle titta på den å älska den var nog för att den ville att jag skulle kunna älska den även när jag sett hur den såg ut. å att den inte såg ut som det den faktiskt var.


igår råkade jag hålla i ett höns-foster. det var av misstag...men det kändes inte bättre för det.
den var rite lätt rosa å hade små små tassar.

fucking aye

en gång drömde jag att jag jag kände mig alldeles slapp i ansiktet när jag pratade. höll handen över pannan å försökte strama åt ansiktet lite, men kände till min förskräckelse att ansiktet bara gled nedåt å att det inte gick att hålla upp. gick till en spegel å såg hela ansiktet smetas ut. som att det smälte lite ungefär. tillslut började huden spricka upp runt hela ansiktet. jag blev livrädd å drog åt mig en häftapparat å häftade fast det runt om hela. det satt ett tag, med det drog sig ur. theres was nothing i could do. jag vill ha sällskap. jag vill ha roligt. call me!? anyone? jag är trevlig. jag är snäll. helt flippad å kan spexa om det krävs. jag har ca sju års erfarenheter av att ha tråkigt, så jag vet iaf vad vi inte ska göra. om vi använder uteslutningsmetoden så kanske vi kan ha roligt. jag är främst tillgänglig torsdagar. tacksam om michel kan infinna sig i östertull på torsdag morgon för ett möte. för jag är kär i dig, å jag saknar dig. jag må prata mycket i sömnen. till och med ljuga kanske. men jag skriker iallafall inte av skräck när du väcker mig. det gör jag om jag väcker mig själv. var vänlig boka om tiden om du inte har möjlighet att infinna dig vid den nämnda tiden. ring vid avbokning - och lämna samtidigt gärna de tider du är anträffbar. jag nås enklast imorgon förmiddag. tacksam för svar, snarast. vistelsen utlovar hög standard, å allt som är bäst för dig. men som du kanske inte vet om. vid betalning tillkommer något alldeles extra. puss

got soul?

det finns några låtar som helt utan undantag får mig att känna på ett visst sätt. oavsett i vilka situationer jag hör dom. .................................................................................... black dog - Led Zeppelin får mig att tappa andan totalt. jag blir kär å så jävla tänd av den låten. den är sexualitet rakt igenom om ni frågar mig. (sen blir jag till viss del avtänd när jag hör livespelningar där robert plant väljer att inte sjunga dom höga tonerna, men så är det ju tyvärr med många band. att dom blir osäkra på vissa toner när dom spelar live. hur som helst går jag i tid å otid igång stenhårt på black dog. å det är en sån fantastisk känsla att känna så helt utav musik. fucked by rock, som blondie alltid brukar säga. .................................................................................... total eclipse of my heart - bonnie tyler är kanske den låt som får mig att vilja slita ut mitt eget hjärta å slänga det på motorvägen. kasta mig ner i å hosta ut verklighetens astma. bara låta livet tyna bort utan att ens bry mig. gråta tills tårarna inte längre känns något speciellt, mer än det sista av livet. men samtidigt älskar jag låten, för hon har en sån otroligt hopplöshet å desperation i rösten. som att det verkligen är över..tillsammans med en text som är så otroligt välskriven. sen önskar jag bara att det inte var ett sådant förödande 80-tals eko på trummorna, å en sån oerhört bögig kör. .................................................................................... take it all away - cake gör mig så otroligt nostalgisk. tänker bara på hur jag å michel satt i bilen å lyssnade på. cake vart vi än åkte...å med spruckna röster sjöng vi med..its like a carcrash. å den får mig bara att sakna..å önska att allt vore som det en gång var. osplittrat. jag lyssnade inte på cake en endaste gång när han bodde i växjö. jag kunde bara inte. den låten säger rakt till mig att jag aldrig kommer få tillbaka tiden som gått. å att allt ändras vare sig man vill det eller inte..å jag vill inte. jag vill att det ska vara tillbaka. han ska vara tillbaka. cake är det band jag kopplar starkast till michel. jag kan inte lyssna på dom längre.för han var endel av musiken å det blir ett stort hålrum i utan honom. .................................................................................... å sen har vi slutligen en låt som får mig att känna att man kanske bara ska försöka ha roligt istället för å grubbla. d'yer mak'er - Led Zeppelin (återigen) jag känner mig varm å får verkligen lust att leva igen. förutom tonen han sjunger ungefär 34 sek in i sången. å sen vid ett par gånger till under låten. det låter snyggt, men det klär inte sig med känslan jag får av låten i övrigt. .......... ett litet urval av låtar som avspeglar några starka sinnesstämningar hos mig.

obetydligheter

idag var jag ute hos min far pjotr pavlova ett slag. han har för vana att slänga ur sig ganska osammanhängande å märkliga saker. som alltid är lika roliga i efterhand. det är inte alltid något som är uppenbart roligt..men det kan ha nyanser av humor. även om han själv är helt allvarlig. det är en av de få saker jag i min oturliga arvsmassa fått ärva från honom; vi är bara roliga på högsta allvar. det är inga skämt..utan är det så är det, å då är det på riktigt. han kom å hämtade upp mig, å satt tyst å körde nästan hela vägen. när vi inte var särskilt långt ifrån framme bröt han plötsligt tystnaden genom att peka åt sidan ut genom fönstret, å sa med väldigt lugn å nästan dyster röst: den där stenen är en trollsten. den är magisk. sen blev han tyst igen. jag tittade ut å såg att vi passerade en ganska stor mossvuxen sten som låg en liten bit in i skogen. sen satt vi tysta tills vi kom fram. väl framme gick jag å min lillebror ut i skogen. han sa att en gång när han å pjotr var ensamma i bilen, påväg ut till honom hade han berättat om den där stenen, å sagt även då att den var magisk, å att han inte kan åka förbi den utan att uppmärksamma den på något vis. han måste antingen säga hej högt, eller vinka eller någonting som gör att han vet att stenen märkt att han uppmärksammat den. å sedan dess hade min lillebror sett att han alltid tar upp handen, eller åtminstone ett finger från ratten, ungefär som när man hälsar på någon i en bil man åker förbi. jag kan dra mig till minnes att han ofta när man ser en stor sten säger att det är en trollsten. så det är inte första gången, men det är första gången jag förstått att han har någon slags tvångstanke med stora stenar. jag undrar vad det är med stora stenar som gör att någonting väcks i honom. vid ett senare tillfälle sa han att han har fått ett nytt husdjur i form av en havsöring som tagit sig in i bäcken på hans gård. vi gick dit för han ville fota den. men jag är övertygad om att det inte fanns nån fisk där. den gick inte att se iaf. men han ropade hela tiden till att han såg den simma runt. jag frågade vad det var med havsöringen som han fann så uppseendeväckande. för vi stog säkert där i tjugo inuter. då sa han: havsöringen ja...ja jag gillar den. återigen hade han en ganska dyster ton. jag har börjat förstå att när han får den där dystra tonen så är det något han verkligen tänkt till på, även om det inte alls är något dystert i att ha ett nytt husdjur i form av en väldigt osynlig havsöring, så är det någonting han tänker väldigt väldigt mycket på. det är sällan man ser en sån mänsklig sida hos honom. så det känns verkligen trevligt. nu sökte jag just en kurs. å heerregud vad min ångest fylldes på. det kändes plötsligt som att jag har saker att göra långt ovanför huvudet. men det ser säkert ut som ingenting för er andra nötkärnor, men jag kände plötsligt att jag drunknar.

Hard Luck and Troubles

jag drömde att jag stog under syrenbusken på den grusade gången utanför det hus jag vuxit upp i. höll händerna för ansiktet å grät. hörde ett väldigt rasslande ljud å å det gjorde ont på händerna. vågade inte titta upp för jag var rädd att allt inte vad som det skulle vid huset. kisade tillslut genom fingrarna å såg hur det rann grus ner på marken från mitt ansikte.
tänkte att det inte var första gången jag grät grus, men att jag inte trodde att jag skulle göra det vid mitt barndomshem. det gjorde verkligen ont på händerna.
blev väldigt arg för ingenting kändes rätt å jag visste inte riktigt vad jag gjorde där. men jag visste heller inte vart jag annars skulle ta vägen. började sparka i gruset, å jämnade grushögen jag gråtit med marken. vaknade å var ganska rädd. eller iaf kände jag ett starkt obehag. en otrevnad.
jag önskar att jag kunde sluta drömma om det gamla huset. för jag trivdes ändå ganska bra där, å jag vill behålla det som ett bra minne. men dom konstiga drömmarna jag alltid har om huset gör att jag nästan börjar tycka det är kusligt.
jag saknar mitt trädgårdsland...å trädgårdslandet jag å michel hade på terra nova.
önskar att man visste att uppskatta ännu mer än vad man gjorde. man kan tro att man uppskattar sin omgivning å de människor i ens närhet..men när man får distans till det så vet man att man borde ha gett så mycket mer.
jag önskar jag såg när michel hade på sig min mammas gröna klänning. men det var långt innan vi kände varandra. å jag tror inte jag var hemma den dagen. det måste ha varit väldigt roligt. michel är så söt. precis en sådan man verkligen vill ha. en sån som alla borde få ha. jag har haft tur en gång i livet. å det räcker för det var den turen jag red på när jag försvann rakt in i stormen. kärlek är alltid som att stå i mitt i ögat av stormen..två kometer som frontalkrockar för att sedan smälta samman till en ny strålande sol mitt i himlens blå. å herre gud vad jag blir lycklig när jag tänker på honom å allt han har gjort för mig.
jag står gärna mitt i stormen om stormen är michel. min hurricane som blåste bort till en annan kontinent.
jag önskar jag kunde vara med dig inatt.


egentligen tror jag inte på tur å otur så mycket (förutom för den där mannen som blev träffad av blixten sju gånger..å dog den åttonde..det var faktiskt otur) men jag kan inte förstå hur jag kunde få michel annat än med ren tur.
så vitt jag vet så finns det ingen statistik över hur någon som jag får någon som honom. men jag tror jag hade haft oddsen emot mig, om jag inte hade tur.

jag undrar hur du ser ut nu. vad du mumlar om i sömnen..vad du skrattar till åt inatt.
det gör ont att veta, men lika ont att undra

another day in the blue

ibland kan jag stirra mig själv i spegeln å undra vart allt har har lett mig. ett liv i alltför stora skor.
det syns ju rakt i ansiktet..allt man bär på å vart man varit. en bekymmersam karta om man frågar mig.
argrynkor å sömnlösa nätter. å ögon som faktiskt ser helt avlägsna ut. som sälögon ungefär, kanske vackra, men det hör inte till saken. utan saken är att det ser ganska tommt å bara blankt ut. vilket känns lite fel eftersom jag faktiskt är allt annat än tom.
men det finns också en del glädje, alldeles ovanför mungiporna syns det att ibland har allt varit bra. något eller kanske någon att le åt.
michels ansikte är en karta över allt jag vill gå igenom. han är min dosa till himlens blå.
jag vet jag låter som en bergmanfilm. brutal ångest å svartvitt vanvett å en dysterhet å stelhet, å något väldigt torrt å naket. avskalat tråkigt segt å dödens dödssvartaste dödsskimmer av ögonblick av döda dödssovande dagar. minuter som dödar å dödare sekunder än den dödaste döds dödande död.
hahaha. loligt. men whatever. jag är helt enkelt översvämmad. 
michel säger ofta att jag måste försöka tänka positivt, vilket till finnes känns som en absurd tanke. vart ska det komma ifrån lixom? men det får väl helt enkelt lov att vara såhär då. tids nog blir det alltid lite bättre, å man kanske kan få lov att vara totalt körd i botten om det kommer ur omständigheter som klart å tydligt är väldigt jobbiga. jag kan inte rå för det.
i just want you back home. å jag vill att allt ska ordnas upp till slut...
jag vet att det inte ser mycket ut för världen. men det är faktiskt ett väldigt stort steg jag gjort med jobbet, å fast det kändes jobbigare än nånsin att gå tillbaka dit efter att mich åkte hem igen, så styrde jag ändå upp att jag ska jobba ännu fler dagar i veckan.  å för de som känner mig å vet hur mitt liv sett ut så förstår ni nog att det är en stor grej. å jag är faktiskt väldigt glad å tillåmed nöjd över det jag åstadkommit nu på senaste.
det som då gör mig så himla nere är ju bara att det tar för lång tid..å jag kan inte leva utan min michel här. jag älskar honom så mycket att jag blir kraftlös utan honom.
hur som helst. eftersom jag inte kan tänka särskilt positivt i en situation som bara äter bort mig tid, så försöker jag iaf tänka positivt om mitt negativa mående - att jag känner är ju iaf något. å det är tusen gånger bättre att vara förtvivlad än att vara likgiltig. å likgiltig är jag faktiskt inte.
igår ryste jag när jag såg ett simhopp på tv. en sån där rysning som jag får av vacker sång å sånt. håret reste sig verkligen över hela kroppen. men varför? jag har ingen aning om varför jag ryste av ett simhopp.
det låter helt stört faktiskt, om du frågar mig. simhopp å sånt är inte alls min grej.


come back baby cause i wanna love you

tidigare ikväll efter en onödig å likgiltig kväll på krogen satt jag i goda vänners lag å missnöje å diskuterade meningen med livet. en sån där allmän fråga som är för stor för att besvara, för tung att bära, för svår att beskriva men också fängslande, både intressemässigt å levnadsmässigt. svårflörtat ämne. jag tror att man med sanningen bakom ryggen kan säga, that its all like kashmir. led zeppelins kashmir.
when i'm down, when i'm down.

vi kom fram till att det inte är någon mening med att ens diskutera vad den högre meningen med livet är.
å om jag får säga min mening så är den högre meningen kemisk.
å den där såkallade gudomliga meningen kan man även flumma sig till på kemisk väg.
vem har inte sett det gudomliga skenet i en pudervit spegel som reflekterar skenet av kalla lysrör, i en kanske annars ganska pundig lya, å med blodsprängda ögon å ett hjärta som pumpar så urmoderligt slagkraftigt att du känner universum sprängas i dig. å ljusår passerar på bara några sekunder när du stirrar ner i spegeln å ser saturnus alla ringar i din iris å pupillerna öppnar upp sig som svarta hål rakt ner i ditt eget universum där du blir så varm att om du tände till för en sekund skulle hela världens skapelse förfalla. implodera in i din magsäck där du sakta fräts bort av din egen syra å ser det allra vackrasta du någonsin sett. din egen död i ditt egna liv, å alla andras liv som är lika vackra å bortkastade som ditt eget. men det spelar ingen roll, för du såg in i ditt eget öga å din egen rymd blev alldeles pudervit å du vet att du aldrig behöver tala igen, för du har redan svaret, i kemin. å det behövs ingen allsmäktig gud för att du ska återkomma till din skapelse. du bryts ner av dina egna prestationer, å du bryter ner din omgivning med prestationer. omgivningen bryter ner dig med gifter och hårt väder å du bryter ner det hårda vädret med gifter å dig själv. vi är ämnen, men för den sakens skull inte gudomliga i sig. whatever. (jag menar kanske inte allt på ordet)
vi siktade mer in oss på att diskutera vad man som person har för egen mening med livet. alltså vad man behöver uppnå för att känna att man nått en mening man kan slå sig till ro med.
vi kom fram till att man, förutom att hitta kärlek som håller en emotionellt stadgad, alltid har krav på sig själv att bli bättre.
vad det än handlar om...att plugga är för att bli bättre för att få ett bättre jobb å bostad å bil å fru å sex å allt möjligt.
det måste bara förbättras hela tiden.
inte undra på att man aldrig kan andas ut. för ingenting är bra nog.
när jag gick i första klass, fick vi till skolfotograferingen även säga vad vi hade som absoluta drömjobb.
varenda barn sade någonting som slutade på proffs.
dom sade aldrig fotbollsspelare. för det duger inte att bara göra det man tycker är roligt - att spela - utan man måste även bli bäst. superstaaar.
ingen ville bli en labil mittback i division fyra.
jag sade dock att jag ville bli dagmamma. varför ville jag det? visste jag redan där att jag borde sätta ribban lågt för att känna att jag ens skulle klara meningen med jobb? inte för att på något vis nedvärdera de lite mindre uppmärksammade yrken, som trots allt är grunden till ett samhälle, men det känns ytterst deprimerande. jag hoppas verkligen jag klarar mig ur det här tuggummit snart. för jag vill också bli bäst.
det kan inte vara meningen att man bara ska arbeta sig till en mening - för är det finns inga gränser. ordet bättre är obegränsat. å man vet inte vad som är bäst.
jag tror att kärlek är det enda som kan få en människa att stå mitt i stormen utan att tappa balansen. å kärlek får en att minnas dofter, å små små rysningar som smög sig på av en väldigt speciell låt... som fortfarande sitter kvar längst nacken, å vajar fram å tillbaka som grässtrån.
  väntar i 40 år, för att sedan blåsas ut som maskrosorfrön längst hela ryggen, då man hör låten igen å minns allt som var. rysningar försvinner inte. de är den diskreta orgasmen som kommer då man inte kan stå emot det vackra, det man älskar...smygknulla sig själv med musik. i love it. jag kommer nästan av zeppelins black dog. får mig att tappa trosorna totalt. det är så vilosamt att vara kär. det är därför man släpper allt när man blir kär. för man får plötsligt en ny mening..som KÄNNS å som man vill uppnå.
därför ser jag ingen självklar mening just nu. för jag har en väldigt krokig levnadsplan, å min kärlek försvann från den härr paradisön. jag är själv mitt i oceanen. å han är själv å jag vill inte det.
han var den meningen jag älskade att vakna upp till. varje dag tänker jag, att om han bara fanns för att hålla om mig..om jag bara fick känna kärleken hjärta mot hjärta..
men jag får fortfarande rysningar så fort jag hör give me back my bullets med skynyrd, för den låten lyssnade vi på när vi gjorde hans antagningsuppgift, bara veckan innan han åkte. å när jag hör never there med cake, för jag vet hur mycket han gillar den. å hela zombies skivan, som vi lyssnade på så mycket när vi gick genom snön in till stan. delade på ett par hörlurar. å mycket annan musik, som jag inte ens kan lyssna på för det påminner mig för mycket om det som inte finns kvar här längre...jag saknar honom så mycket. min kärlek. å även om vi är lika kära å lika förlovade som alltid så är det ett emormt uppbrott. det borde vara olagligt

its a sick sick city, but im not insane

jag gick på stranden å tittade ut mot havet. det var iskallt blått å smälte ihop med himlen som en stor kupa runt om mig. det var tiden då jag drömde mycket i blått. neonblåa ljus ungefär.
fick nästan lite klaustrofobiska vibbar, trots att det var så öppet det kan vara. började plocka lite bland alla stenar å hittade en som kändes väldigt behaglig. sådär len som det ibland kan kännas inuti brösten när man uppfylls av något som får en att nästan tappa kontrollen lite för ett tag. har letat efter ett ord på den där lena känslan i hela mitt liv.
men har aldrig kunnat koppla den till något specifikt.. vet inte om det är en känslokatastrof eller en känsloharmoni.
ibland kommer den av att jag ligger ner å blundar å känner michels kropp mot min.
ibland kommer den när jag är väldigt ledsen å nästan bryts isär.
kan heller inte komma fram till om känslan kommer från hjärtat, å således de känslor som kommer av automatik, eller om det kommer från huvudet, när jag tänker på något som sedermera får mig att känna något.
men det är helt obeskrivligt..å jag har aldrig lyckats fånga det. annat i den där drömmen då..när jag gick på stranden å höll i den där stenen. det kändes som att allt satt i stenen.
men jag kastade ut den i havet.
när jag sedan tittade ner såg jag till min förvåning ett par avhuggna fötter ligga där stenen hade legat.
fötterna ställde sig upp å började springa ut mot havet, å för varje steg dom tog byggdes det mer å mer upp till en människa.
han försvann ut i havet, precis som stenen å allt som kändes i den. önskade verkligen att jag inte slängde iväg den.
vet verkligen inte om den där känslan är rent euforisk, eller om den är det där som man egentligen inte vill trampa in på..som är så underbart skönt för att det är bortom all kontroll. eller så är det bara nån konstig hasch-dröm. kanske inte ska lägga så stor vikt vid det då.
jag är hungrig å jag vill ligga. sova kanske, med michel.
imorgon ska jag spela in jefferson airplanes white rabbit på nytt. jag råkade förstöra den jag spelade in idag.
sluts in the city, walk like me!


soo bad

idag har jag haft en bekymmersam dag. till att börja med kom jag för sent till jobbet. men det var ok sa dom. dom tar hänsyn till att allt kännts väldigt lågt den senaste veckan.
det första jag skulle göra var att putsa köttet till den gigantiska beställningen. det var en hel låda med små äckliga grismuskler. å jag höll på å spy varje sekund när jag stog där å slet av senorna å hinnorna. kom å tänka på Mr Maybe som var slaktare i sommras å tyckte plötsligt väldigt synd om honom. jag känner mig alltid smutsig efter att jag putsat kött. jag förstår att han inte stog ut längre.
en sak att bara skära det å steka det...men när man ska börja slita av senor å fett å sånt där...det känns som att jag våldtar grisen. dom där genomskinliga hinnorna sitter så hårt..men när man dragit av lite så glider helt plötsligt en hinna av runt hela köttstycket.som en kondom, ungefär. å jag spyr nästan varje gång. å sen står man där..täckt av fett å köttslamsor på hela händerna, å det går inte å skaka av det för det fastnar lixom. å sen när blodet ska hällas av från plåten dom tinat på...
höll på att få det över hela armarna en gång när den stog lite för högt upp.
det kom på skorna dock.
hur som helst...när jag äntligen gjort klart hela lådan sa dom att det fanns två till. jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det. egentligen kanske inte jag har så mycket att göra i ett kök på en restaurang, med alla mina matnojjor å fobier.
sedan hade jag två möten med försäkringskassan.
jag kunde inte begripa vad människan sa.
jag inledde det andra mötet med att säga: jo jag tänkte söka någon distanskurs men jag ville meddela dig det innan jag gör det så det inte blir nåt krångel...typ att ni då anser mig vara för frisk för å få bidraget eller nåt. är det lugnt?
å därefter pratade hon i tio minuter, eller nåt, å det var bara fram å tillbaka. tillslut avbröt jag henne å sa att det var för mycket information på en ganska enkel fråga. då sa hon att det var ok. vilket hon kunde sagt direkt. sen frågade jag lite om hur man ordnar allt rent praktiskt när jag ska flytta å det var då det blev så krångligt att jag tillslut började gråta å vi fick boka in ett nytt möte för att ha tid att reda ut allt lite mer. en människa skulle kunna prata ihjäl mig. framför allt hon.
ibland rör hon läpparna utan att prata också. iallafall tror jag det. eller så är det precis som när min morbror ska förklara något om datorer å sånt. tillslut hör man ingenting. bara ser dom där läpparna röra på sig.
sedan träffade jag annika en stund, å sen edvin. spelade in en låt också. men det blev nog inte så bra.
å sen har jag bara suttit här å varit sorgsen över att jag har så ont överallt. jag är äldre än havet. å michel är inte här hos mig. om han varit här, å jag visste att vi inte skulle vara utan varandra såhär nånsin igen hade jag strålat som en sol. det hade bara blåst bort så många bekymmer, som att dom aldrig någonsin funnits. det hade fått mig att känna mig totalt hel igen. jag hade tillochmed uppskattat att bli väckt på morgonen. jag saknar när han skrattar åt mitt latinohumör. det är verkligen gulligt så det knyter sig i hela hjärtat när han skrattar så.


i find myself a bit uppsetting

allt får mig att börja gråta. jag kan inte hålla bort det. försöker koncentrera mig på något helt annat men jag vill bara känna hans närhet. hans närhet har alltid varit det som tar bort ångesten. då behövs det inte sägas så mycket alls.
han säger hela tiden att jag ska blicka framåt å jag förstår om de hjälper för honom men det hjälper inte riktigt för mig.
jag har haft panikattacker hela dagen i  omgångar. bara legat i sängen. kan inte tänka bakåt för då tänker jag bara på att han åkte å tänker jag framåt så ser jag bara hur mycket jag har att fixa.
det är så synd det här...för jag är så himla glad egentligen. om han bara bott här frotfarande hade han fåt se det. men nu får han bara se mig förtvivlad. men dom här omständigheterna gör mig ju så himla ledsen. jag blev sjuk dagen innan han åkte. å så är det alltid. jag blir sjuk av det för det blir för tungt. satans jävla urinvägsinfektion. sorg ger mig alltid urinvägsinfektion. det är tredje gången jag fått det av att han åker hem igen. eller så är det något annat fel. vi fick spendera hela sista kvällen på akuten iaf. jag vet inte hur jag ska ställa om mig igen. jag har gråtit sedan i fredags. jag vill slänga i mig en burk piller å sova i åtminstone en vecka.
blev förkrossad bara av att han skulle till gröna lund. å jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på det.
så det är på den nivån det är.
jag ville vara den som gick på gröna lund med honom. come back baby dont you see, im not myself when youre not with me


here you come again, just when im about to get myself together,
you walsed right in the door, just like youve done before
and wraped my heart around your littlefinger

black dawg

tänk att han är borta nu igen. vart tog allt vägen? jag hänger verkligen inte med.
undrar vad som gör en mest skruvad..kärlek eller bristen  på. det är rena naturkatastrofala känslor å jag slits itu. av vad jag borde, vad jag känner å vad jag vill.
allt jag vill är att bara få ha honom igen. jag orkar inte ständigt säga hejdå, vi ses igen.
å jag vet inte om det är chocken att helt plötsligt vara tillbaka i samma situation som innan sommaren, eller vad det är men jag blir helt förståndshandikappad. bryter ihop av allt som påminner om honom. jag har fortfarande inte ens bäddat om sängen sen han åkte..jag vill inte tvätta bort honom helt enkelt. å det blir så konstigt bara..att allt blev precis som vanligt när han var här, å på en sekund så står man själv i ett rum som är kallare än döden.
satt på sängen å tittade ner i golvet i två timmar efter att han åkt. å jag vet att det egentligen inte är en överdriven resa att ta sig till varandra, men det handlar inte bara om det. det handlar om att jag får panik av att ha helt skilda liv. att någonting är, å sen är det inte mer. det blir ett stort hålrum...å att det här brytandet av tillvaron har varit under så lång tid. det är två år sedan han flyttade för första gången, å när han kom tillbaka så var det ju också tillfälligt. han hade redan då siktat in sig på ytterligare en flytt, å jag har inte hunnit med.
jag är alltid efter.
jag ska flytta till honom, men det är fortfarande så många frågor, å jag har så mycket att ordna med mig själv. det tar sån tid..att bli helt frisk. jag önskar att han var kvar här hos mig tills jag hade allt lite mer färdigt med mig själv. så vi kunde ha flyttat tillsammans. det är som att få en jävla kula i huvudet när den där dörren stängs mellan oss å sen kan jag bara höra hans röst på kvällen i telefon.
jag orkar verkligen inte jobba. men jag står inte ut bättre här hemma så jag sa att jag skulle jobba imorgon också, fast jag egentligeninte jobbar tisdagar. men det är kanske bättre än att bara vara hemma.
jag saknar honom så himla mycket. att få krypa upp vid honom på nätterna..att få kyssas å ha någon att göra glad. att få höra att jag är vacker fast jag kanske just vaknat å ser hemsk ut.
jag blev så glag kvällen innan han åkte när vi var på väg till bilen å han tittade på mig å sa att jag såg ut att vara direkt från woodstock. å att jag var snygg. å så såg jag i ögonvrån hur han synade mig nerifrån å upp. det gillade jag å jag saknar det så gråten sitter i halsen hela tiden.


Om att vara bara bra

en svensk börjar ofta sina svar på tal med ordet nej. (förutom gotlänningarna som med förkärlek börjar sina svar med  både ja å nej  - 'jo men naaj' ) å svensken säger heller sällan att någonting är bra. isåfall är det bara bra. vilket ju kan tolkas båda vägarna. det ska alltid låta som att det är lite sämre än vad det är.
en negativ underton.
när det däremot är riktigt dåligt, får det aldrig lysa igenom hur dåligt det faktiskt är.
å det får heller inte verka som att man tycker för mycket om dom som man tycker om. det pratas alltid om familj å vänner med en viss oberörd ton. som att kärlek är till för bögar som inte vågar slåss. En svensk man tycker inte om, å han tycker inte illa om. han tycker helt enkelt inte alls. han informerar. reducerar å skulle gärna patentera de ytterst sällan förekomna ordvitsarna. humor lika torr å frasig som adaktusons ökenhår.

-så hur var din sommar?
- nej men det var väl bara bra. hur var din?
-nej men jag ska inte klaga. vädret var st¨ålande så...nej det var bara bra.

-så hur känns det att börja jobba igen?
-nej det känns bara bra...få lite rutiner...mm..nej men det blir nog bra att komma igång.
- så hur mår familjen?
- familjen? nej men frun ligger ju till sängs..
-nej men gör hon det? vad kan hon ha råkat ut för då?
-nej men hon blev ju skjuten i ryggen vet du, fick åka till sjukan..men nej det gick bara bra dom väl fick liv i henne. 
-nej men säger du det? nej det var det värsta. men tar du hand om barnen själv då eller nej?
-jag tar hand om barnen själv, men nej dom är ju så stora nu så..nej men det är inget bekymmer.  du får väl komma över å hälsa på. frun skulle nog bara tycka det var trevligt.
-nej men det ska jag verkligen göra...mm..nej hon behöver nog allt stöd hon kan få..
-mm...nej men det tycker jag verkligen du ska göra. kommer du imorgon?
-imorgon? det kanske vi kan ordna..nej men vi ses då!
-mm..nej men du, det gör vi!

som att man redan i huvudet har gjort om de ställda frågorna till negativa påståenden som man måste bestrida genom att säga att 'nej, så är det inte alls'.
som att man jantelagsmässing redan direkt måste tydliggöra att man inte tror att man har det bättre än någon annan.
att det här ska ni inte ta för allvarligt på...

vilken otroligt tråkigt klingande energi det är i att höra något halvgammalt par på några glas rödvin klargöra att dom faktiskt inte har något att klaga på.
jag har väldigt mycket att klaga över, å jag gör det också. mer nä mångaorkar med, men fördelen är väl ändå att när klagan är över å jag kontrar mig själv med positiva superlativ får de en tydligare innebörd å man blir helt enkelt mer trovärdig. för det kan inte alltid vara bara bra. eller bättre än vad det egentligen är.

peace

life is fiction.  vägen finns inte förrän jag trampar upp den när jag går. jag kan inte se så mycket längre fram..det blir så mycket. jag behöver ta verkligheten i en sisådär 7 km / h så jag inte oberört flyger förbi något. det kommer ändå ifatt när man blir till en utmattad liten sönderbränd kolpust å tvingas tvärnita ner i diket.
and thats were i'll go n fuck myself.

a doped up disney-kinda-world, for a tired disney kinda mind.
jag kan inte sova alls. om jag var trött hade jag åtminstone hoppats på att bli tröttare. nu vill jag bara att natten ska vara över. jag bryr mig inte om sömnen. bara natten går över.
jag har svårt för sängen nu. michel är inte där. kanske borde sätta mig på en stol å sova som förut idag. med huvudet på bordet.
det dröjer nog ett tag tills den här värsta smärtan har gått över.
peace, fritzen


He's a kinky love

.............................................                                                                                    
:....................................................................................................................................................................................
mitt hjärta har vecklat ut sig över hela staden. utfläkt som en stjöstjärna. som ett gigantiskt rött garnnystan med alldeles för många trådar. för varje gång jag försöker nysta ut mig för att hitta början på tråden hittar jag fel å klipper av den.
å klipper av den igen å igen, å igen.
å över hela staden finns det. mitt hjärta å min värk å min maskätna hjärna. min astma för verkligheten å min rädsla för drömmen. å alla minnen av dig...
allt har varit så intensivt att jag bara är helt förvirrad å borttappad nu. men det har varit underbart att känna den där kärleken igen...den som får hjärtat att slå ihjäl en.
kärleken är för närvarande som tusen sammanpressande rosor. pulserande å skärande innifrån mina ådror. Jag älskar så himla mycket. å jag kommer aldrig sluta älska...men just nu ligger bara värken kvar här å förstelnar mig mitt i natten.
jag saknar dina kyssar. å dina underbara armar. jag blir kär bara av att känna din hud, som jag sa till dig innan du åkte idag. å att du kunde gråta precis som jag betydde allt för mig.
jag hatar att lägga värderingar i sånt, men ibland behöver man se dom explosiva känslorna..så man har någonting att ta på. eller åtminstone försöka gripa efter när det känns som allt glider en ur händerna.
vi kan aldrig vara fel. men det är inte ok att jag ser en jävla horisont när jag tittar åt ditt håll. och att du ser detsamma.
en hel ocean av vemod.
men du å jag är som bonnie å clyde...double trouble. så jävla sexigt.
Kinky Love

RSS 2.0